Matalan kynnyksen jumpat


Jumppien tarina:
Olin 2019 erityiskuntosalilla ohjaamassa tekonivelleikkauksesta toipuvia, toispuolihalvaantuneita, olkapääleikkauksesta toipuvia ja erilaisista taustoista tulleita ihmisiä, kuten päihdetaustasta, vakavasta ylipainosta toipuneita ja muita ihania entisiä nuoria. He tulivat jumpalle taksi kyydein. Mietin silloin, miten saisin säännöllistä matalan kynnyksen jumppaa kaikille sitä tarvitseville suoraan kotiin.

Korona tuli ja ohjaukset erityiskuntosalillakin menivät jäihin. Ihmiset jäivät kotiin ja huolestuin siitä, miten ihmeessä saadaan pidettyä meidän kaikkien toimintakyky edes entisellään. Näin keksin sen. Saijan matalan kynnyksen jumpat. Suoraan kotiin, ei taksikyytejä, ei ylimääräisiä kontakteja, mutta ryhmä ja yhteisö kuitenkin. Sitoutuneet jumppaajat menossa mukana. Heitetään juttua ja välillä pohditaan vaikeitakin asioita.
Matalan kynnyksen jumpat ovat tarkoitettu sinulle, joka haluat ylläpitää liikuntaharrastuksiasi, toimintakykyäsi ja hyvää oloasi sekä nauttia monipuolisista että säännöllisistä jumpista.


Sinun ei tarvitse poistua kotoasi minnekkään, tarvitset vain Facebook käyttäjän ja pääset jumppiin mukaan. (Jos sinulla ei ole, voidaan yhdessä sinulle tehdä vaikka sala nimellä!) Jumppia ilmestyy neljä kertaa viikossa maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina ja jumpat ovat erilaisia eri päivinä ja aina neljänä aamuna sinua odottaa uusi jumppa. Voit tehdä jumpat milloin vain, vaikka lauantaina sunnuntaina ja torstaina jos niin haluat. Jumppien ilmestymispäivät ovat kuitenkin samat, eli säännölliset. On kehonhuoltoa, on keppijumppaa, on tuolijumppaa on humppaa on tasapainoharjoituksia kymmeniä ja kymmeniä erilaisia. Aina matalalla kynnyksellä.

Jumppakuukausi maksaa 29.90€.

Pääset jumppiin mukaan:
Laittamalla minulle viestiä "Mukaan jumppiin"
- Oikealla olevasta "Kysy minulta" Kohdasta.
- Ota yhteyttä kohdasta.
- Tai sähköpostilla saijakotiin@gmail.com

Vastaan sinulle arkisin 9-15 välillä ja laitan sinulle tiedot maksua varten sekä pääsyn mukaan ihanien jumppien pariin.

Jumppatunnit kotiin:

Matalan kynnyksen jumppa ohjausta on myös mahdollista ostaa kotiin yksityisesti.

38€/tunti on yksittäistunti hinta. Pakettihinnat ja käynnit räätälöidään erikseen.

Ennen ensimmäistä yksityisjumppa ohjausta käydään kartoituspuhelu maksutta. (noin 20 min)